Térképek, Turisztikai útikönyvek, Szakkönyvek, Újságok, Kiadványok

 

 

Dr. Egri Kiss Tibor  Túrázás táborozás egészségtana, elsősegélynyújtás című könyve kedvezményesen megvásárolható Szövetségünk tagjai számára.A könyv VTSZ tagoknak 25%-kal olcsóbban, 750 Ft-ért kapható.
Megvásárolható rendezvényeinken.A túravezetői tanfolyamok fontos anyaga az egészségtan és az elsősegélynyújtás.
De hasznos praktikák miatt minden túratársunknak ajánljuk!
  Molnár Angéla – Rósa László : Újabb 10 év a  Vasutas Természetjárás Történetében című könyv, amely a 40- és az 50 éves könyv folytatásaként elsősorban a 2003-2012 közötti eseményeket mutatja be.
A könyv kapható a VTSZ rendezvényeken, vagy megrendelhető a tagszervezeti vezetőkön keresztül.
(ára: VTSZ tagsággal rendelkezőknek 1.200 Ft, VTSZ tagság nélkül 1.500 Ft )
A Budai Térképbolt 10% kedvezményt biztosít tagjainknak a listaáraiból. A kedvezmény VTSZ tagsági kártyával vehető igénybe.Elérhetőségeik:Térkép-Center Kft.
Cím: H-1113 Budapest, Villányi út 52.Telefon: +36 1 36-58-793, +36 20 9582-082
E-mail: terkep.center@gmail.com
E-mail: info@terkep-center.huNyitvatartás: Hétfőtől-péntekig: 9:30 h – 18:00 h
Megjelent!Új könyv az Országos Kéktúráról! Most VTSZ tagsággal 5900Ft helyett akciósan 3500Ft-ért rendelheted meg Tóth Viktória A Kék – Túranapló kezdő kalandoroknak című, az Országos Kéktúráról szóló képes útinaplóját!Továbbá kedvezményes vásárlási lehetőség áll a VTSZ tagok rendelkezésére a KÉK Shop termékeire vonatkozóan.További részletek a http://tvikdesign.com/kek/ oldalon, vagy a tvikdesign@gmail.com e-mail címen!1128km, 8 hét gyalogtúra két év alatt, „másfélmillió lépés Magyarországon”. Mindez 2008 és 2010 között. A Kék volt a mi másfélmillió lépésünk. Az Úton töltött napjainkról szól ez a képes útinapló, személyes élményeket feldolgozva, saját fotókkal illusztrálva. A főszereplők budapesti egyetemisták, az Út pedig egy olyan hosszú távú európai vándorút, amiről Magyarországon mindenkinek van valamilyen emléke. Te is voltál már legalább egyszer ellenőrzőpontján, vagy annak közelében, ezt lefogadom. Lapozz csak bele: a Kék a mi közös témánk.