MÁV VSC – Külföldi túra 2019 – Görögország

Tisztelt  Tagszervezeti Vezetők!

Kedves túratársak!

 

A MÁV VSC természetjáró szakosztálya 2019. szeptember 13-22 (7 éjszaka a szálláshelyen, 1-1 éj a buszon) közötti időszakban egy görögországi nyaralást szervez fakultatív programlehetőségekkel SARTI központtal.

A lehetőséget a külföldi túráink utazásaihoz (Erdély, Kárpátalja, Olaszország, Szlovénia) biztosított buszok vállalkozóival kiépített kapcsolat révén ajánlotta fel az egyik vállalkozó, aki több évig dolgozott Görögországban. Az utazásunkhoz a saját tulajdonát képező 44 fős kényelmes buszt vesszük igénybe, egyik szálláshelyként pedig – szintén a saját tulajdonú – apartmanházát.

Az általa felkínált lehetőségről készített összeállítást, valamint a fakultatív programok felsorolását lásd a csatolt mellékletben.

 

A jelentkezések a szakosztályunknál lezárultak, s az említett buszon lévő férőhelyeket tekintve van még egy pár ( 8-10 db) férőhely.

 

Amennyiben szívesen töltenéd el velünk a fent jelzett időszakot, akkor sürgősen vedd fel a kapcsolatot a túra szervezőjével, kinek az elérhetősége az alábbi:

 

  1. Nagy János, +36/30/519-0171;gnagymeister@gmail.com

Jelentkezési lapot küldök a jelentkezőknek, s biztosítás megkötését vállalom korhatártól függetlenül (10 nap 4.000.- Ft).

 

Budapest, 2019. 02.15

Túratársi üdvözlettel,

G. Nagy János


Időpont: 2019. 09.13 – 09.22. 10 nap/7 éjszaka önellátással vagy svédasztalos reggelivel.

Elhelyezés: a Diana apartman házban (max. 22-23 fő) 6 db 2-3 fős stúdióban, 1 db 4-5 fős apartmanban; további szállásokon (kb. 20-22 fő) 2–3 fős stúdiókban és 4-5 fős apartmanokban.

SARTI 1922-ben alapított kis halászfalu kb. 1000 lakossal. A Chalkidiki-félsziget középső „lábán”, Sithonia-n található, szemközt a tengerből több mint 2000 m-re kiemelkedő, lenyűgöző és fenséges Athos csúccsal. A természet érintetlensége, a szikrázó napfény, a kristálytiszta tenger, a balzsamozó levegő, a helyi lakosok vendégszeretete, ezek azok az egyáltalán nem túlzó tulajdonságok, melyeknek SARTI mai hírnevét köszönheti. Sok kilométer hosszú homokos tengerpartja sosem zsúfolt, pihenésre, fürdőzésre, sportolásra egyaránt alkalmas. SARTI közelében, sőt az egész félszigeten sem gyárak, sem ipari létesítmények, sem végeláthatatlan szállodasorok nincsenek, melyek tönkre tennék a környezetet. Ennek ellenére a faluban minden megtalálható, ami biztosítja a komfortot az Önök részére: autó- és motorkölcsönzés, éttermek, tavernák, üzletek sokasága. Nagyszerű hangulatú diszkók és bárok várják az esténként szórakozni vágyókat. Tartalmas programok, kirándulások teszik még változatosabbá a nyaralást a helyi utazási iroda, partnerünk, a D.TAOUSANIS TOURS szervezésében. A DIANA házban 6 db. 2-3 fős egy légterű stúdió, (2 db utcára néző és 4 db utcára és oldalról tengerre néző erkéllyel rendelkezik) és 1 db. 4-5 fős három légterű magas földszinti apartman (oldalról tengerre és utcára néző erkéllyel) található. Az ház 30 m-re van a tengertől és mindössze 500 m-re a falu főterétől. Közvetlen szemben a házzal az Express Super Market található. Minden lakás színes tévével rendelkezik /Csak görög adók foghatók/. A magasföldszinti két (3, 4 sz.) és az emeleti (7, 8 sz.) stúdiólakásban lehetőség van légkondicionáló használatára, amely külön díj ellenében vehető igénybe.
Ingyenes Wifi használati lehetőség a házban!

Részvételi díj: 2019 csomag ár önellátással: 41.000 Ft /fő /autóbusz és szállás költség együtt!

Svédasztalos reggelivel összesen 55 000 Ft, (Neraida étteremben 9 -11 óra között.)

A csoport hazafelé 09.21.-én egy 1,5 órás pihenőt és városnézési, vásárlási lehetőséget kap Makedónia fővárosában Thessalonikiben.

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás költségét, a szállás költségét 7 éjszakára önellátásra vagy svédasztalos reggelivel (A foglalási díjat 1000 Ft /fő, az iroda elengedi a csoport tagjainak.) Az ár nem tartalmazza: a Baleset betegség poggyászbiztosítást melynek díja 4.000.-Ft /fő /10 napra, amely kötelező azok részére, akinek nincs semmilyen biztosítása!

Az útlemondással kapcsolatos információk az utazási iroda honlapján találhatók, melyek értelemszerűen érvényesek a mi általunk szervezett utazásra is.

Fizetendő előleg: 10.000.- Ft;

előlegfizetési határidő 2019. március 7.

Részvételi költség befizetése: előleggel csökkentett, fakultatív reggeli és biztosítási költséggel együtt 2019. augusztus 7.

Jelentkezési határidő: 2019. január 31, a jelentkezési lap személyes leadásával, vagy megküldésével.

Programszervező: G. Nagy János

Budapest, 2019. január 9