Meghívás bakancsos bálra

A Vasutas Természetjárók Bükki Egyesülete 2015. február 21-én 19. alkalommal rendezi meg a hagyományos természetjáró bálját, a „Bakancsos bált”.

A rendezvény zártkörű, csak az általunk meghívottak vehetnek részt a bakancsos bálban.

Szeretnénk, ha jelenlétével megtisztelné rendezvényünket, és barátaink körében együtt töltenénk el egy kellemes szombat estét. Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk.

 

A rendezvény helyszíne: Miskolc TS Hungaria Kft. Rendezvényterme (volt MÁV Tiszavas Járműjavító)

Megközelítése: A Miskolc Tiszai Pályaudvar aluljárójából. (Az aluljáró végében lévő vasrácsos kapun át), közúton a Martin-kertváros felől, az MVSC pálya végében lévő közúti bejárón át.

Időpontja: 2015. február 21.  19.00 órától hajnali 2 óráig.

Zene: Élőzene, közreműködik Csetényi Gábor (megszólalnak az angolszász zene remekei, nosztalgia parti a 60-as, 70-es évekből, magyar blokk, csárdás, stb.)

Program: meglepetés műsor, táncverseny, tombola.

Ellátás: A bálban büfé nem üzemel, (batyus bál), mindenki azt hozhat be, amit az éjszaka folyamán el kíván fogyasztani.

Előzetes asztalfoglalás van, az asztalfoglalási igényt telefonon, vagy e-mail-ben kérjük előre jelezni. Előfordulhat, hogy a rendezvény előtt egy-két nappal már nem tudunk asztalt biztosítani, mert a terem befogadóképessége véges. Ezért kérjük mielőbbi jelentkezését.  Telefon: 70/325-7823   e-mail: kokoek@t-online.hu

Belépődíj: elővételben 1.000 Ft, a helyszínen váltva: 1.500 Ft.

 

A rendezvénnyel kapcsolatos részletesebb információval az egyesület titkára, Kovács László szolgál, a fenti telefonszámon, illetve e-mail-ben

Bízva a találkozás reményében, várjuk szíves jelentkezését.

 

Üdvözlettel

 

                               Kovács László (Kokó)
                                       titkár